FINNISH BUSINESS IN MOSCOW 20.10.2016

Finnish-business-Moscow-2

Finnish Business -tapahtuma keräsi Moskovaan 400 osallistujaa


20. lokakuuta järjestettyyn tapahtumaan osallistui 67 suomalaista yritystä ja elinkeinoelämän organisaatiota. Finnish Business in Moscow keräsi yhteensä 400 suomalaista ja venäläistä osallistujaa. Tapahtuman seminaariosuuden avasi Suomen Moskovan-suurlähetystön suurlähettiläs Mikko Hautala. Venäläisten tervehdyksen seminaarille esitti Moskovan alueen hallituksen varapuheenjohtaja, innovaatioista ja investoinneista vastaava Denis Butsajev. Seminaariosuuden puhujapenkissä nähtiin Teknos Groupin konsernijohtaja Paula Salastie, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja Aki Ojanen, East Office:n toimitusjohtaja Raimo Valo sekä SVKK:n toimitusjohtaja Jaana Rekolainen. Moderaattorina toimi Sberbankin Vice President Jyrki Talvitie.

Seminaarin jälkeen tapahtuma jatkui verkostoitumistorilla, jossa suomalaisten ja venäläisten yritysten ja organisaatioiden edustajilla oli mahdollisuus tavata toisiaan. Verkostoitumistilaisuudessa mukana olleet toimijat oli jaettu neljään teemaluokkaan; tuotanto, rakentaminen, terveysteknologiat ja Suomen investointimahdollisuudet.

- Tapahtuma onnistui yli odotusten ja olemme iloisia siitä, että niin monet suomalaiset yritykset näkevät Venäjällä mahdollisuuksia ja ovat onnistuneet myös hyödyntämään niitä haastavassakin taloustilanteessa. Lievästi kohentuneet Venäjän talousnäkymät heijastuivat myös tapahtuman yleiseen tunnelmaan, joka oli selvästi positiivisempi kuin viime vuoden vastaavassa tapahtumassa, sanoo Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen.

Lisätietoja tulevista tapahtumistamme ja matkoistamme Venäjälle: annika.peitsara@svkk.fi,
p.+358 40 513 4969

Tapahtuman järjestäjät:

SVKK logo rgb fi


TF_logo_RGB_blue-01Pääkumppanit

YIT RGB
Ruukki_logo_rgb

 
HC-logo eng cmyk (4)
 
Skaala

Juuri nyt


70-vuotis-gradientti smaller
SVKK täyttää tänä vuonna 70 vuotta!

Kumppanit:
                  
industri-textil job ab logo


HBH_logo_rgb

ABLOY-logo[1]
 uponor_rgb_big_3286
 
Evli_logo_blue
          
 

  

                   

Mediakumppanit: